Serie

Skribent

MovieZine

21 april 2021 | 09:15

Andra säsongen av ”Ragnarök” släpps på Netflix i maj

Se de första bilderna ur den norska fantasyserien här.
Idag släpps de första bilderna ur den andra säsongen av norska Netflixserien ”Ragnarök”. Serien är ett coming-of-age-drama som bygger på, och bidrar till, en modern och oväntad tolkning av den nordiska mytologin.
 
Den andra säsongen tar vid där den första slutar: Vad gör du som 17-årig gymnasieelev när du förstår att du står i strid med en forntida och extremt stark fiende som håller en hel stad, kanske till och med ett helt land, i ett järngrepp?
 
 
Trots att Magne är redo för strid, måste han acceptera att hans fiender är för många och för starka. Finns det någon annan, likt honom själv, som också har övernaturliga krafter? Och kommer han att hitta dessa personer i tid? Och vad händer när det visar sig att hans lillebror, Laurits, också är exceptionell, men har en annan världsbild än Magne?
 
 
I den andra säsongen av "Ragnarök" blir konflikten hårdare, ondskan mer fokuserad och valen mer desperata. Mitt i allt detta står Magne inför den grundläggande frågan: Hur långt är du villig att gå för att rädda din familj?
 
 
I rollerna syns David Stakston (Magne), Danu Sunth (Iman), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist och Gísli Örn Garðarsson.
 
Nya medverkande i den andra säsongen är Vebjørn Enger (Jens), Benjamin Helstad (Harry), Billie Barker (Signy), Jesper Malm (Odd Moland) och Espen Sigurdsen (Halvor Lange).

Den nya säsongen består av sex avsnitt och kan streamas på Netflix från den 27 maj.
| 21 april 2021 09:15 |