Serie

Skribent

Robert Lange

28 januari 2016 | 19:00

"American Horror Story" tar sig an Slender Man

Skräckserien "American Horror Story" är snart inne på sin sjätte säsong och smider nu kusliga planer kring storyn i den kommande säsongen som troligen kommer att kretsa kring en viss Slender Man!
Enligt både Bloody Disgusting och US Weekly är en av skaparna av serien, Ryan Murphy, inne på att plocka in den ökända fiktiva myten om Slender Man i "AHS", vilket låter som en mycket lovande idé. En annonym källa som ska vara nära knuten till produktionen av "AHS" berättade nyligen följande för US Weekly:

- Någon annan har skrivit manuset och det kommer sedan att formateras om för att passa serien. De behöver nu skaffa sig rättigheterna och sedan kommer de att börja fundera kring castingen.

Den fiktiva myten om Slender Man skapades i ett forum på webbsajten ”Something awful” av Eric Knudsen 2009 och har sedan dess bara växt sig allt mer populär. En mängd filmer, historier samt spel har skapats kring Slender Man och Ryan Murphy har enligt Cinemablend nu fastnat för just en av dessa historier, vilken han vill använda sig av i serien. 

I nuläget har det emellertid uppstått smärre problem kring rättigheterna till storyn vilka man jobbar på att lösa.

Slender Man är lika skrämmande och mardrömsframkallande som spännande och fascinerande, och personligen tycker jag att detta är en perfekt karaktär att väva in i en serie som "American Horror Story". Eller vad säger ni?
| 28 januari 2016 19:00 |