Film

Skribent

MovieZine

23 november 2016 | 12:00

Amber Heard vägrade sexscen - stäms på 10 miljoner dollar

Skådespelerskan Amber Heard stäms för att hon vägrade spela in sexscener. Producenterna hävdar att hon bryter mot sitt kontrakt med ett opassande beteende.
Amber Heard stäms på 10 miljoner dollar för att hon vägrade spela in sexscener i filmen "London fields". Producenterna Christopher Hanley och Jordan Gertner hävdar att Heard är anklagad för olämpligt beteende.

I det 24 sidor långa klagomålet står det: "Heard har inte rättat sig efter kontraktet, vilket innebär att hon har vägrat spela in lättklädda scener som godkändes av henne i det ursprungliga manuset. De nyckelscener som tidigare fanns i manus har antingen tagits bort eller skrivits om för att anpassas efter Heard."

"London fields" som även Johnny Depp och Billy Bob Thornton medverkade i skulle ha debuterat på Toronto International Film Festival förra året, men filmen visades inte när producenten Matthew Cullen valde att stämma producenterna. Han anklagar producenterna för att ha gjort ändringar i filmen som han inte har godkänt. Producenterna svarade då med att stämma även honom av anledningen att han har brutit mot sitt kontrakt. Enligt producenterna har han överstigit sin budget på 8 miljoner dollar med 4,2 miljoner dollar.
| 23 november 2016 12:00 |