Serie

Skribent

MovieZine

23 februari 2021 | 10:30

Alla premiärer på C More i mars 2021

20 nya filmer, serier och dokumentärer inleder våren på C More.
Andra säsongen av "Jägarna", stor humor i "Sjölyckan" säsong 3, samt den absolut sista omgången av "Keeping Up with the Kardashians" finns bland premiärerna på C More i mars. Här är alla filmer, dokumentärer och tv-serier som kommer till streamingtjänsten inom kort.
 
Ett abonnemang på C More kostar 139 kr i månaden. Just nu kan du prova tjänsten fritt i 2 veckor - läs mer här...
 

Serier och dokumentärer på C More i mars

 
Jägarna – säsong 2, premiär 8 mars
I säsong två skakas Eriks lugna tillvaro om när en femton år gammal utredning gör sig påmind. Simon J Berger och Lena Endre är nya i rollistan denna säsong.
 
Assassins – premiär 10 mars
Dokumentär om de två kvinnorna som var inblandade i lönnmordet på Kim Jong-nam, bror till Nordkoreas ledare Kim Jon-un på en flygplats i Malaysia. Var de härdade mördare eller blev de inblandade av misstag.
 
The Drowning – premiär 11 mars
När Jodies fyraårige son försvinner under en picknick vid sjön antas han ha drunknat, men kroppen hittas aldrig och Jodie tror att han blivit bortförd. Brittisk dramathriller i fyra delar.
 
 
Sjölyckan – säsong 3, premiär 19 mars
Denna sommar sätts familjeharmonin på spel direkt när det visar sig att Berndt spontant gått och gift sig med Maj-Gull Söderberg. Vad händer nu med arvet och Sjölyckans framtid? 

Keeping Up with the Kardashians – sista säsongen, premiär 19 mars
Hemlighetsmakeriet har varit utbrett kring den absolut sista säsongen av "Keeping up with Kardashians". Som enda svenska streamingtjänst visar C More denna sista säsong samtidigt som den går upp i USA.
 
The Mustang – premiär 23 mars
Roman Coleman, dömd till 12 års fängelse för våldsamt överfall på sin partner, får chansen att delta i ett rehabiliteringsprogram med vilda hästar. Matthias Schoenaerts ("Red Sparrow") spelar huvudrollen. Baserat på ett riktigt program i Nevada.

Bulletproof – säsong 3, premiär 25 mars
Bishop, Pike och Pikes familj har rest till Kapstaden för att vila upp sig efter ett tufft år, men semestern får vänta när en liten flicka försvinner från stranden och senare visar sig vara kidnappad. 
 

Övriga serier och dokumentärer i mars


Deadly Cuts – säsong 2, premiär 1 mars
In Ice Cold Blood – säsong 3, premiär 1 mars
Licence to Kill – säsong 2, premiär 1 mars
 
 

Filmer på C More i mars

 
The Rental – premiär 1 mars
Skräckfilm. Två par hyr ett hus för en långhelg men snart inser de att allt inte står rätt till…

Weathering With You – premiär 3 mars
En av Japans mest framgångsrika filmer någonsing. Anime film om en tonårspojke som rymmer hemifrån och blir vän med en flicka som kan påverka vädret. Skapad av Makoto Shinkai, som också regisserade “Your Name”.
 
Pokémon Detective Pikachu - premiär 5 mars
Fartfyllt äventyr som utspelar sig i storstaden Ryme City där människor och Pokémon lever sida vid sida. Efter att polisen Harry mystiskt försvunnit försöker hans son Tim lösa mysteriet. Till sin hjälp får han Harrys partner, superdeckaren Pikachu (med röst av Ryan Reynolds). 

SamSam – premiär 5 mars
Tecknad barnfilm. SamSam har nästan allt: sitt eget flygande tefat, en massa vänner och en mysig familj. Han har dock inte, till skillnad från sina vänner, fått sina superkrafter ännu…

Hope Gap – premiär 5 mars
Grace och Edward har varit gifta i 29 år, men som en blixt från klar himmel berättar Edward när de besöker sin son Jamie att han ska lämna Grace nästa dag. Annette Bening och Bill Nighy i huvudrollerna.
 
 
Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw – premiär 12 mars
De två trätande tuffingarna från Fast & Furious-serien, agent Luke Hobbs och laglöse Deckard Shaw, måste här slå sig ihop för att rädda världen. 
 
Alle utlendinger har lukka gardiner – premiär 12 mars
Norskt drama. Hur fantastiskt och samtidigt hemskt är det inte att vara ung och kär? En berättelse om vänskap, kärlek, frihet som ung invandrartjej. Baserad på Maria Navarro Skarangers debutroman.
 
Good Boys – premiär 26 mars
Galen komedi om de tre 12-åriga vännerna Max, Lucas och Thor som alla går och bär på något just nu. Max är kär i klasskompisen Brixlee, Lucas föräldrar ska skilja sig, och Thor älskar att sjunga men är rädd att bli retad. 
 
Downsizing – premiär 31 mars
Alexander Paynes "Downsizing" utspelar sig i en framtid där människor kan välja att krympas till en pytteliten storlek för att minska vårt avtryck på jorden. Drömmen om ett bättre liv lockar medelklassmannen Paul Safranek (Matt Damon) men allt går inte riktigt som han tänkt sig. 

Daddy's Home 2 – premiär 31 mars
Uppföljare med Will Ferrell och Mark Wahlberg. Efter alla prövningar i den första filmen har Brad och Dusty blivit sams men deras, och deras familjers relation ställs på prov när Brad och Dustys pappor, Kurt och Don, plötsligt kommer på besök till jul.
 

Prova på C More gratis i två veckor här...

| 23 februari 2021 10:30 |