Serie

Skribent

Tobias Andersson

11 juli 2023 | 20:17

Mörkt och dystopiskt när ”Ahsoka” visar sig i ny trailer

Den 23 augusti landar ”Star Wars”-spinoffen ”Ahsoka” hos Disney+. Spana in nya trailern till ”The Clone Wars”-favoritens egna serie.
I den nya, officiella trailern får vi bekanta oss ytterligare med Rosario Dawsons rebelliska titelhjältinna när hon i en galax långt, långt borta ställs mot ärkefiende General Thrawn. En riktig elaking till karaktär som nu gör sin första live action-debut.
 
Trailern är en förlängning av den första teasern som visades upp i våras. Precis som teasern är det fortfarande inte mycket som avslöjas kring handlingen, förutom att skurken Thrawn tagit över Imperiet efter kejsar Palpatines nederlag. I övrigt får vi se längre klipp med karaktärer från ”The Clone Wars” och ”Rebels” som tar steget in i live action-formatet.
 
”Ahsoka” ser alltså ut att bli en riktig höjdpunkt för alla fans av de animerade äventyren. Kolla in den fartfyllda trailern nedan som är fylld med rymdstrider och ljussabelfäktningar.
 
 
Ahsoka Tano är Anakin Skywalkers lärling som för första gången syntes i animerade ”The Clone Wars”. Karaktären gick från det tecknade formatet till live action i ”The Mandalorian” och ”The Book of Boba Fett”, då gestaltad av Rosario Dawson som även nu spelar henne i denna karaktärbetitlade spinoff.
 
Hayden Christensen är bekräftad att återvänd i rollen som Anakin Skywalker/Darth Vader. Likaså ska Temuera Morrison komma tillbaka till ”Star Wars”-universumet, men inte som Boba Fett. Utan istället som en klon som syntes i tidigare nämnda ”The Clone Wars”.
 
På premiärdagen visas seriens två första avsnitt av sammanlagt åtta. ”Ahsoka” har premiär på Disney+ den 23 augusti. 
| 11 juli 2023 20:17 |