Skribent

EvaEpic

12 januari 2012 | 13:01

Actionveteraner möts igen?

Arnold och Stallone spelar ihop i "Expendables 2", men tydligen kan de två giganterna inte få nog av varandras sällskap.

”The Tomb” har haft en intressant resa. Från början var det tänkt att Bruce Willis skulle återförenas med ”Tears of the sun”-regissören Antoine Fuqua. Men de båda hoppade av projektet, så Willis actionkompanion Sylvester Stallone hoppade in istället. Nu ryktas det om att det är möjligt att Arnold Schwarzenegger ska vara med. De båda veteranerna hade tydligen jätteroligt under inspelningarna till ”The Expendables 2” och ville jobba ihop ännu en gång.

”The Tomb” handlar om Ray Breslin som arbetar med säkerhet och specialiserar sig på fängelseanläggningar. Hans kunskaper inom området sätts på prov när han själv hamnar innanför ett fängelse som han själv designat, och måste hitta en väg ut för att finna den som låste in honom.

Schwarzenegger var till en början intresserad av att spela Breslin, men nu är han i förhandlingar om att spela en helt annan roll som fångat hans intresse. Det som fattas nu är en regissör, varför inte Simon West (”Expendables 2”) eller Walter Hill (”Bullet to the head”)?

| 12 januari 2012 13:01 |