Skribent

Patrik Jonsson

2 mars 2011 | 20:18

ABC siktar högt med "Pan-Am"

I veckans TV-rapporter berättar Patrik om de nya serierna "Pan-Am" och "Bad Mom" av ABC och att "Two and a Half Men" är nedlagd.

Det verkar sannerligen ligga i tiden, fast ändå inte om ni förstår vad jag menar, att göra serier som utspelar sig längre tillbaka i tiden. Många kanaler har nämligen kommande serier på gång som uppfyller just det kriteriet och inte mig emot. Den senaste kanalen att komma med en sådan serie är ABC och den ska heta "Pan Am".

"Pan Am" kommer att bli precis vad det låter som; en dramaserie som ska kretsa kring det en gång så mäktiga flygbolaget Pan Am och deras piloter, flygvärdinnor och allt vad det innefattar och innebär. Det hela ska utspela sig på 60-talet och vi kan nog räkna med att få se allt från glamourösa jet-set liv till en massa trassliga kärleksaffärer. Christina Ricci håller just nu på att förhandla om en av de ledande rollerna.
 
Mer ABC blir det för att de håller även på att producerar en ny komediserie som går under namnet "Bad Mom". Huvudrollen som denna dåliga mamma har Jenna Elfman just snott åt sig, för er som inte har blåkoll på vem Jenna Elfman är (bl.a undertecknad) så är hon nog mest känd som den ena halvan i en annan gammal komediserie, nämligen "Dharma & Greg". Jag ställer mig alltid tveksam till komediserier just på grund ut av att det nuförtiden är så få som faktiskt är roliga. De liksom kommer och går, men det återstår väl att se åt vilket håll "Bad Mom" kommer att gå.

CBS har äntligen avslöjat namnet på en av skådespelarna som kommer att finnas med i rollistan i Robert De Niros kommande serie "Rookies" som regisseras av James Mangold, nämligen Adam Goldberg. För er som inte vet vem han är så har han tidigare setts i serier som "Entourage" och den alldeles för tidigt nedlagda "The Unusuals" där han spelade mot Jeremy Renner. Goldberg har även medverkat i massor av filmer, bl.a "Saving Private Ryan", "Zodiac" & "A Beautiful Mind". I "Rookies" så ska Goldberg spela en f.d. reporter som sadlat om till att bli polis. I och med att CBS nu valt att börja att lyfta på locket så kan vi nog räkna med att fler namn kommer att dyka upp här snart nog.
 
Ja och så tar vi lite nyheter lite kort här, undertecknad är nämligen sjuk och sliten.

Showtimes båda serier "Shameless" och "Episodes" har fått förnyat förtroende och därmed så kommer båda att komma tillbaka i en andra säsong.

NBC har en ny serie på gång som ska heta "A Mann's World" och det har nyligen rapporterats om att ingen mindre än Don Johnson ska ha roffat åt sig huvudrollen.

FX har nu gett grönt ljus åt den kommande superhjälteserien "Powers", jag är ju minst sagt rätt så mätt på ämnet och "The Cape" var en katastrof. Men jag måste nog ändå erkänna att jag känner mig lite nyfiken då det är FX som ligger bakom den.

Ja och så har Charlie Sheen ställt till det igen så nu blir det inga fler avsnitt av "Two and a Half Men" den här säsongen (kanske aldrig). Har Sheen bett om ursäkt då? Nej han har krävt löneförhöjning! Man kan väl säga och tycka vad man vill om Sheen, men nog fanken är han underhållande.
 
Innan jag slutar så tänkte jag lämna er med en ny, över 3 minuter lång, promovideo för HBO:s kommande storsatsning "Game of Thrones". I den här videon så vi får lite mer insikt i miljöerna, landskapen, städerna etc. Själv så satt jag och hade jag gåshud under hela videon! Kolla in den här!

| 2 mars 2011 20:18 |