Film

Skribent

Tobias Andersson

7 februari 2023 | 20:00

Största möjliga tystnad... Inspelningen av ”A Quiet Place: Day One” är igång

Idag är det första inspelningsdagen av ”A Quiet Place: Day One”. Franchiseskaparen John Krasinski delar med sig av några bilder bakom kulisserna.
De H.R. Giger-aktiga odjuren med superhörsel är strax tillbaka på biografdukarna, men denna gång expanderar Paramount monsterfranchisen med en prequel. Den rätt beskrivande titeln ”A Quiet Place: Day One” skvallrar om att filmen kommer utspela sig timmarna innan ”Part II” tar vid och innan monstren löper full amok.
 
Skaparen John Krasinski, som både regisserade och axlade en av huvudrollerna i första ”A Quiet Place”, tog idag till Twitter för att visa att inspelningen av ”A Quiet Place: Day One” nu har startat. Kolla in bilderna nedan! Filmen beräknas nå biograferna den 8 mars 2024, meddelar Collider.
 
 
John Krasinski sätter sig dock inte i registolen denna gång och hans fru Emily Blunt ser inte heller ut att medverka, då denna prequel inte verkar handla om familjen Abbot som vi fick följa i filmseriens tidigare delar.
 
Istället är Michael Sarnoski (”Pig”) anlitad för att regissera och trion skådisar som hittills är bekräftade är Lupita Nyong'o (”Black Panther”), Joseph Quinn (”Stranger Things”) och Alex Wolff (”Hereditary”).
 
För den som suktar efter ännu mera tysta-leken-skräck så är en regelrätt uppföljare till ”A Quiet Place: Part II” under utveckling och som förväntas släppas under 2025.
 
| 7 februari 2023 20:00 |