Spel

Skribent

Carl Adam Anderberg

4 november 2018 | 15:00

6 hetaste spelsläppen i november

Från beräknande seriemördare, via Andra världskriget, till Pokémon-världens genomgulliga famn. November erbjuder något för alla smaker!
Efter världens näst största spelsläpp någonsin i form av oktobers "Red Dead Redemption 2" är det lätt hänt att en viss baksmälla infinner sig. Men frukta icke! Även november ser ut att bjuda på spelgodis, och här har vi samlat de 6 hetaste spelen i en behändig lista. Vad lirar du under årets näst sista månad?
 

The Quiet Man - 1:a november

 
 
"The Quiet Man" är en hybrid mellan spelfilm och spel där du tar rollen som en döv protagonist i jakt på din bortrövade flickvän. Spelet kommer inte kosta fullpris, och kommer att gå att klara av under en sittning. Grundbulten i spelmekaniken utgörs av vildsinta slagsmål i "Yakuza"-stil, toppat med en förhoppningsvis gripande story. Det blir också intressant att se på vilket sätt huvudkaraktärens dövhet spelar in i ljuddesignen.
 

Hitman 2 - 13:e november

 
 
Efter succén med "Hitman" är danskarna på IO Interactive nu tillbaka med uppföljaren "Hitman 2". Ta rollen som Agent 47, den livsfarlige torpeden, och välj själv om du vill använda dina smygarfärdigheter, förklädnader, och intrikata planer för att ta ditt mål av daga, eller om du hellre rusar in med k-pisten dragen och hoppas på det bästa. En stor poäng med "Hitman 2" är banornas storlek, som inbjuder till att utforska många olika spelsätt.
 

Fallout 76 -14:e november

 
 
Klassiska "Fallout" går online för första gången i "Fallout 76", ett spel där du kan välja att samarbeta med, eller kriga mot, andra spelare från hela världen. Du och dina polare ges möjligheten att utforska den största Fallout-världen någonsin i jakten på det ultimata vapnet; kärnvapenmissilen. 
 

Pokemon: Let's Go, Pikachu! - 16:e november

 
 
Det har blivit dags för ett nytt charmigt Pokémon-RPG, och den här gången släpps det enbart till Nintendo Switch. Nytt för den här gången är möjligheten att ge oss ut och äventyra tillsammans med en vän, samt att vi för första gången kommer att kunna se de små fickmonstren ute i spelvärlden. Spelet ska också innehålla en "djup koppling" till mobilspelet Pokémon Go.
 

Battlefield V - 20:e november

 
 
Giganten är tillbaka ännu en gång. "Battlefield V" tar oss tillbaka till Andra världskriget med massiva multiplayerstrider där du som vanligt kan köra vilket fordon du vill, från flyplan till pansarvagnar. För första gången i spelseriens historia kommer det också att introduceras ett Battle Royale-läge, här kallat Firestorm.
 

Darksiders 3 - 27:e november

 
 
Vi har tidigare stridit som både War och Death i "Darksiders"-serien, men nu är det dags för Apokalypsens tredje ryttare, enigmatiske Fury, att äntra scenen. I detta "Dark Souls"-inspirerade actionäventyr får vi utforska en stor öppen spelvärld i jakten på de Sju Dödliga Synderna, en resa som tar oss från himlens höjder till helvetets djupaste avgrunder.
 
Vilket spel ser du mest fram emot i november?
| 4 november 2018 15:00 |