Spel

Skribent

Carl Adam Anderberg

2 mars 2019 | 18:00

5 heta spel som släpps i mars

Nytt ninjaspel från grymma FromSoftware samma månad som Nintendo släpper lös Yoshi i ett ultragulligt plattformsspel? Vi tackar och tar emot när vi kollar in vad mars har att erbjuda i spelväg.
Det kanske inte gick riktigt som väntat för förra månadens storspel "Anthem", men spelåret 2019 går vidare och under mars månad släpps en del riktigt heta titlar för oss att sätta tänderna i. Oavsett om du spelar på PC, PlayStation 4, Xbox One, eller Switch, finns något att se fram emot. Kolla bara in den här listan!
 

Dead or Alive 6 - 1:a mars

Format: PC, PS4, Xbox One 
 
Även om Team Ninjas starke man Tomunobu Itagaki för länge sedan lämnat skutan fortsätter japanerna att erbjuda oss stryk i "Dead or Alive"-serien. Den här gången stavas nyheterna möjligheten att påverka kämparnas klädval, och att se hur de stackars satarna sedan tar stryk i realtid. Som vanligt är det intuitiva kontringssystemet intakt; där devisen lätt att lära men svårt att bemästra gäller.
 
 

Devil May Cry 5 - 8:e mars

 Format: PC, PS4, Xbox One
 
Både Dante och Nero är tillbaka och den här gången får de sällskap av en mystisk karaktär vid namn "V". Storyn tar vid några år efter handlingen i "Devil May Cry 4", och som vanligt väntar det stilbaserade stridssystemet där du får bättre betyg ju coolare du tar demonerna av daga.
 
 

The Division 2 - 15:e mars

Format: PC, PS4, Xbox One
 
Svenska Massive Entertainment får en ny chans att övertyga spelvärlden om storheten med "The Division" efter att originalet inte riktigt lyckades infria förväntningarna. Samla dina vänner och ge er ut tillsammans på Washingtons ogästvänliga gator. Den här gången utlovas mer innehåll redan vid släpp, samt ett mer finputsat endgame.
 
 

Sekiro: Shadows Die Twice - 22:a mars

Format: PC, PS4, Xbox One
 
Efter "Souls"-serien och "Bloodborne" vänder FromSoftware och Hidetaka Miyazaki blicken mot 1500-talets Japan där vi får spela som en ninja på jakt efter hämnd. Spelet blandar strider med smygande och innehåller till skillnad mot studions tidigare alster inga rollspelselement, som exempelvis karaktärsskapande, rustningsuppgraderingar, eller olika klasser.
 
 

Yoshi's Crafted World - 29:e mars

Format: Nintendo Switch
 
Sist men inte minst har vi något långt gulligare än de fyra första inslagen på den här listan. Nämligen allas vår favoritdinosaurie Yoshi! "Yoshi's Crafted World" är det åttonde spelet i huvudserien och tar formen av ett sidskrollande plattformsspel med bedårande design. Släpps exklusivt till Switch.
 
 
Vilket spel tillbringar du mars månad med?
| 2 mars 2019 18:00 |