Film

Skribent

Alexander Kardelo

25 augusti 2022 | 12:00

4 nya julfilmer på väg till HBO Max i vinter

Med fyra månader kvar till jul börjar streamingtjänsten redan preppa årets familjeunderhållning. Bland annat får "En julberättelse" sin uppföljare.
Sommaren är kort, det mesta regnade bort, och nu står julen runt hörnet vare sig vi vill eller inte.
 
Det börjar också bli dags att bekanta sig med några av de julfilmer som släpps i vinter. HBO Max är först ut med att presentera sin glittrande underhållning fylld av romantik och familjemys med c-skådisar du glömt (via Deadline). Det är kanske inte direkt den mest eggande uppsättningen av julfilmer vi sett, men lik förbannat brukar även halvkass julfilm slinka ner lätt med lite varm glögg och torra pepparkakor till.
 
 
A Christmas Story Christmas (17 november) - Fortsättningen på 1983 års "En julberättelse" som handlade om pojken Ralphie som drömde om den perfekta julklappen. Peter Billingsley upprepar rollen i vuxen ålder då hans karaktär själv har blivit pappa.
 
 
Holiday Harmony (24 november) - Romantisk komedi om en sångerska med stora drömmar, fast i en småstad. Gail var på väg till en stor sångtävling när pengarna tog slut. Istället får hon arrangera julgala med barn i Harmony Springs. Med Jeremy Sumpter (2003 års "Peter Pan") och Brooke Shields i rollistan.
 
 
A Christmas Mystery (24 november) - För hundra år sen hittas tomtens julklockor i en amerikansk småstad och skänker invånarna lycka och fred. I nutid försvinner klockorna, bara dagar innan jul, och det blir upp till barnen att lösa mysteriet och återställa julmagin. Bear Bridges är den mest kände ombord.
 
 
A Hollywood Christmas (1 december) - Vad sägs om en julfilm om julfilmer? Denna romantiska komedi följer regissören Jessica, känd för just julfilm, som själv får genomgå alla klyschor för att rädda sin senaste produktion. Jessika Van och Missi Pyle finns med i rollistan.
 
Filmerna kommer även visas på svenska HBO Max.
| 25 augusti 2022 12:00 |