Young Guns (1988)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Lincoln County, New Mexico 1878. Sex män rider ut. Var och en bär på en blodig hämnd. Ledaren är William H Bonney. Tidningarna kallar honom Billy The Kid pga hans ringa ålder. En legend är på väg att skapas.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Brinken
Det här var inga höjdare prestationer från Sheen, Sutherland eller Estevez. Jag älskar gamla spagettiwesterns från förr men det här är ett mindre hån mot de flesta av dem. Håll er till Clintan istället! En stabil 2: a får Young guns av mig.
Anders Falun
MTV video western men med viss charm som håller hyggligt. Estevez är bara en av flera bedrövliga skådespelare i filmen men på något sätt går det bra iaf. Palance är som vanligt sevärd.
johnny_silvers
1/5
Ett tydligt tecken på att ens filmsmak förändras med tiden. Då: sanslöst underhållande western; nu: totalt värdelös soppa. Man förstår också varför många av dessa då lovande karriärer aldrig riktigt slog igenom - skådespeleriet är nämligen hopplöst uselt där framför allt Lou Diamond Phillips och Emilio Estevez utmärker sig som extra dåligt. Minnet av filmen var onekligen bättre än den faktiska filmen.
Visa fler (1)

Relaterade filmer