The Tunnel (2011)

2.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Ett tv-team söker svar på något de misstänker att regeringen försöker mörklägga. Detta leder dem ner i gamla tågtunnlar djupt under Sydney. På jakt efter sin story märker de snart att det är storyn som jagar dem! Filmen är släppt för helt gratis och laglig nerladdning.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
3242-0
Inte godkänt.
Filmen lämnar mycket kvar att önska efter de första 25-30 sega minuterna som ringlar sig likt sirap fram i rutan. Är otäck och spänningsgivande men tappar en rätt snart när man väljer att gå i gamla spår istället för att skapa något nytt och intressegivande.

Påminner mycket om "The Blair Witch Project" samt en del "Paranormal Activity", något jag finner mindre intressanta och skräckresande. Kolla då hellre "Quarantine" om du är sugen på samma stuk.

1 utav 5.
Roger
Tyvärr faller denna in i samma fälla som många andra filmer i skräckgenren. En bra inledning med en krypande känsla av obehag övergår snart i rent effektsökeri som förstör spänningen totalt. Att filma med en dokumentär känsla har gjorts många gånger förut, dessutom med bättre resultat. Ett ok försök men inte mer... 2/5.
Marcus
Ja men den här var bra! Jag tycker om sån här dokumentär stil på skräckfilmer, det är väldigt effektivt. Bra skådespelare, otrevlig miljö och grymt ljud måste jag säga. Jag skulle beskriva filmen som mer spännande än skrämmande, även om jag hoppade till ett par gånger.

En stabil 3:a!
Visa fler (2)

Veckans populära filmer

Visa fler