The Secret Of Kells (2009)

3.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I 800-talets Irland lever den 12-årige pojken Brendan på det avlägsna klostret Kells. Där styr den resoluta abboten Cellach, och under hans ledning kämpar samhället hårt med att bygga upp en mur till skydd mot fruktansvärda vikingamonsters framfart. Mitt i all oro dyker broder Aidan upp, en mäster-illuminatör. Han har med sig något mycket viktigt, en ofärdig bok av stor betydelse.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Filmrullen
Jag önskar verkligen att Tomm Moore fick göra fler filmer. Hans filmer är så enastående i animationerna. Den här filmen tar sig lätt in på listan över de vackraste animerade filmerna jag någonsin sett. Dock så händer det igen att en animerad film med bland de vackraste animationerna inte har den mest genomtänkta storyn. Den håller, men fångar nog en inte riktigt så mycket som man önskar. Det bästa utöver animationerna var nog karaktären Aisling, som jag  njöt av varje gång hon var på bild.
"The Secret of Kells" får en fyra av mig.
varmchoklad
själv tycker jag det var en fantastisk film, dock tyckte jag slutet var lite platt.
3737-0
Jag kollar på filmen två gånger idag och nej, min åsikt håller fast. Snygg animation men tyvärr var story inte engagerande nog för mig att hålla mitt intresse.

Veckans populära filmer

Visa fler