The Last Days (2013)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En märklig epidemi av agorafobi (torgskräck) sveper plötsligt över världen och får hela mänskligheten att hålla sig inomhus. Denna ofrivilliga husarrest leder till kaos och panik där folk tvingas famla i mörkret och kämpa för sin överlevnad. Sex veckor efter katastrofen är Marc fast besluten att våga trotsa mörkret och bege sig ut i Barcelonas skrämmande och hotfulla spökstad för att hitta sin flickvän Julia. Han är säker på att hon fortfarande är vid liv.

En riktig guldgruva för alla som älskar postapokalyptiska undergångsfilmer, med makalösa bilder och tydliga blinkningar till 28 dagar senare och De 12 apornas armé, men här med spansk paketering av bröderna Àlex och David Pastor som både skrivit manus och regisserat denna pärla. I rollerna ser vi skådespelare som bör vara kända för alla fans av spansk genrefilm (Marta Etura (Sleep Tight), Leticia Dolera (REC Genesis) och José Coronado (The Body).
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.6 av 5 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Gomer Pyle
En bra undergångsfilm, här i spansk tappning. Välgjort och med habila skådespelare. Jag kom att tänka på både 12 Monkeys och Children of Men under filmens gång. Gillar man den typen av film kan detta vara värt en titt.

Veckans populära filmer

Visa fler