Starship Troopers 3: Marauder (2008)

1.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Överste Johnny Rico (Casper Van Dien) är tillbaka och leder sitt team i ett hemligt uppdrag att rädda en grupp strandsatta soldater på den avlägsna planeten OM-1. Den nya avancerade vapentekniken "Marauder" kan vara deras enda hopp i kampen mot både gamla och nya insekter samt de förrädiska element som verkar inom själva Federationen.

Medan kapten Lola Beck (Jolene Blalock) och resten av besättningen på rymdskeppet kämpar för att överleva under hårda förhållanden, börjar det gå upp för dem att något på OM-1 inte står riktigt till. Denna gång har insekterna ett hemligt vapen som kan förgöra mänskligheten. Följ med det mobila infanteriet på detta actionfyllda intergalaktiska äventyr.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
1.8 av 16 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Ljusbus
Kvalificerar sig som en av de sämsta filmerna jag har sett. Verkligen usel! Skådespeleriet, effekterna, den religiösa propagandan i slutet, ja allt. Effekterna var ju bra mycket sämre än t.ex. ettan också. Har ingenting positivt att säga.
magiul
Sämre än ettan som hade ett skönt förhållningssätt med syrlig samhällskritik inbakad, men betydligt bättre än tvåan. Inte så pjåkigt ändå om man orkar med dumaction. Stark 2/5.

Veckans populära filmer

Visa fler