Shanghaiexpressen (1932)

2.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I inbördeskrigets Kina lever den engelska kurtisanen Shanghai Lily på sin skönhet och intelligens. Lily och en brokig skara västerlänningar beger sig med tåg från Peking till Shanghai. På vägen stoppas tåget av kinesiska rebelltrupper.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.5 av 4 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Phip
Marlene Dietrich är vacker i huvudrollen, Clive Brook är ytterst komisk i den andra och påminner om Rowan Atkinson och Peter Sellers. Filmen går alldeles för fort fram och karaktärerna känns väldigt platta tillsammans med romansen mellan de två huvudkaraktärerna. Godkänd film ändå med de ett extra plus till de snygga kulisserna.
Moviemaster
Den här var sådär, tycker att berättelsen står och stampar för länge i romansen mellan Dietrichs och Brooks karaktärer. Båda älskar varandra men är för coola för att berätta det för varandra så berättelsen kommer ingen vart. Filmens antagonist var verkligen inte bra, men det vägdes upp lite hur gritty ändå filmen kändes. Den är gjord på 30 talet och man får se när personer blir huggna i ryggen med kniv utan att klippa bort. Den exotiska känslan fanns där och det var en snygg studio-uppbygg miljö. 2/5 i betyg.

Veckans populära filmer

Visa fler