Rise of the Footsoldier (2007)

2.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Bygger på en sann berättelse om en man, Carlton Leach, som blir fotbollshuligan och kriminell.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Häll
Den här filmen är något av de värsta jag har sett...  Så utomordentligt dåligt... Huvudkaraktären har samma utryck under hela filmen! Hela filmen gick han runt och försökte se farlig och tuff ut men de misslykades han kapitalt med. Han såg ut somm en femåring som försökte se tuff ut..  Historien är till en början rätt okej men spårar sakta men säkert ut till ett magnifikt kolosalt magplask som sköljer ut från tvn i form av extremt illaluktande vätska som aldrig försvinner. Jag satt under hela filmen och tänkte att nu kan de fan inte bli sämre, nu måste det bli bättre. Icke!! Denna film skapade ständigt en ny nivå av uruselhet för varje minut som gick. I mitt vuxtna liv har det aldrig hänt att jag slutat se en film för att den varit för dålig. Har alltid  sett klart! Men efter ungefär 100 minuter av brutal cineastvåldtäkt av mina ögon så kunde ja inte stå ut nå mer.. Drog snabbt skivan ur spelaren och kastade den soporna. Kunde nästan känna hur resten av soporna blev lite obekväma..  Denna får inget betyg. Betyget ett är alldeles för bra för denna film.  Den här får noll, nada, åssitt å inget!!
Onge
Såg den igår på bd. Det var 6 år sedan jag sist såg den och då fick den en 3a, sänker nu till en 2a då den inte var så bra som jag ville minnas den.
17624-0
Den har en aning tråkig historia om man tänker på det. Gillar däremot huvudpersonen och att hela filmen går framåt hela tiden. 
Bra film om man vill hålla ögonen öppna! Med andra ord är det inget sömnpiller.. stark 3:a.
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler