Pawn Shop Chronicles (2013)

2.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En borttappad vigselring blir startskottet för tre berättelser, alla historierna tar oss till en snuskig pantbank någonstans i den amerikanska södern. I det brokiga klientelet på pantbanken hittar vi två rasistiska narkomaner och en usel Elvis-imitatör som engagerar sig i en mans jakt efter sin hustru.
Visa hela synopsis
Betyg
2.4 av 14 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
yyyy
Blev glatt överraskad av denna absurda, till synes poänglösa film, som pendlar mellan action, komedi och mystik/fantasy.  Otroligt snyggt filmad med avancerade digitala fotoeffekter. Den rappa berättartekniken väver effektivt ihop de tre olika ödena på ett briljant, om ändå inte självklart och logiskt sätt.  Lämplig för den som inte anser att en film nödvändigtvis måste ha en start, en handling och ett tydligt avslut.  Jag ger den 4/5.
PerH
Gillar Kramers filmer skarpt och kul att han har hittat tillbaka efter den sega "Crossing Over" filmen. Älskar "The Cooler" och gillar "Running Scared" och hans nya har nog mest gemensamt med den sistnämnda, samma hetsiga foto och sköna kameraåkningar. Episodfilm där alla tre stories hänger ihop på nåt sätt och som vanligt mixar Kramer våld och humor. Dom första två episoder är dom bästa medan den tredje är en aningen småseg. 7/10

Veckans populära filmer

Visa fler