Patrioten (2000)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Han var en gång hjälte och legend i kriget mot fransmän och indianer. Idag vill Benjamin Martin inget annat än uppfostra sina sju barn i fred. Men när engelsmännen drar in i South Carolina och hotar hans frihet tar Martin till vapen igen. Han inser att enda sättet att försvara sin familj är att strida för en hel nation.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Anonymus
Skitfilm, fruktansvärt amerikaniserad, får britterna att framstå som hänsynslösa bestar medans amerikanarna är så goda och rena så, musiken var opassande (vacker/sorglig/heroisk musik när folk tar värvning i en kyrka! finns inget heroiskt i det.), Gibson och hans två barn slog ut en trupp på 20 brittiska soldater med MUSKÖTER och viftandet med amerikanska flaggan i slutet ska vi inte ens tala om. Fruktansvärt amerikaniserat säger jag igen, medger dock att de stora slagen var bra gjorda.
Väldigt förutsägbar, hade hellre fått förstoppning än att se den här filmen igen för då hade jag i alla fall fått känna på lite spänning för det gav inte den här filmen mig någon kan jag säga!
11073-0
Har sina stunder men slow motion scenerna är riktigt löjliga.
Visa fler (18)

Veckans populära filmer

Visa fler