Mushrooms 2013

Drama
Indien
91 MIN
Mushrooms poster

Synopsis

I Indiens djungel möter en crackpundare en soldat som har mördat över hundra illegala invandrare. Båda två är galna på sitt egna egendomliga sätt, den ena av skuldkänslor och den andra av droger. Medan de fritt härjar runt i grönskan sörjer arkitekten Rahul i Calcutta sin försvunna broder och bestämmer sig för att söka rätt på honom i djungeln.
Ditt betyg
1.8 av 5 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Recensent

Lisa Olsson

17 november 2011 | 22:01

Obegripligt oengagerande

#SFF11 - En isländsk soldat, spelad av Tómas Lemarquis från "Nói albínói", dyker upp i djungeln i Indien, där han träffar på en indisk pundare, vilket utmynnar i en galen lek. Arkitekten Rahul är engagerad i ett stort byggprojekt i Kolkata samtidigt som han letar efter sin försvunne bror.

Meningen är förstås att dessa två historier ska kopplas samman på ett intressant sätt, men tyvärr misslyckas filmen att engagera totalt. Från att först ha trott att det är en lång startsträcka inser man att det inte blir bättre än så här. De olika historierna känns fristående och vissa undrar man vad de ens har där att göra.

Ett lika stort problem är att man verkligen inte bryr sig ett dugg om hur det går för någon i filmen. Regissören Vimukthi Jayasundara gör det inte lätt för publiken när han inte ger någon av rollkaraktärerna en personlighet som fängslar. Klart att man inte behöver skriva publiken på näsan men här får vi inte något av värde.

Nej, "Mushrooms" känns mest långsam, tråkig och förvirrande. Inget att ödsla tid på alltså.

| 17 november 2011 22:01 |
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Mushrooms
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu