Mupparna i rymden (1999)

2.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Gonzo är känner sig ensam. Plötsligt får han ett meddelande att hans avlägsna släktingar från yttre rymden ska komma på besök. Ett hemligt regeringskontor kidnappar Gonzo, det är bara Mupparna, med Miss Piggy och Kermit i spetsen som kan rädda Gonzo och jorden...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Dimman
Jim Henson måste vända sig i graven! Här fick Mupparna, i min mening, för första gången sitt stora pladask i den usla sjön! Mupparna har hittills alltid stått för härlig underhållning med riktigt begåvade dockspelare, sköna karaktärer, roliga skämt, bra musikalnummer, balanserade berättelser och härliga gästskådespelare. I denna filmen går allt på tomgång, dockspelarna gör sitt jobb men allt verkar gå i monotont läge som om de bara lyfter lite lön och inget mer! Manuset är riktigt kasst och förutsägbar med taskig amerikansk buskishumor! 

Kermit, Miss Piggy, Gonzo och resten av karaktärerna känns tråkiga att titta på och vem man ska skylla på vet jag inte. Manuset? Dockspelarna? Regissören? Alla?  Till och med gästskådespelarna faller in i det monotona tråkledet! 

Musikalnumren är utbytta  mot redan inspelad musik som dockorna dansar till!! Och de dansar ju inte så bra heller vilket ger ännu mer beskhet i smaken!! 

De senaste filmerna har varit lite av säkrare kort då man har tagit redan befintliga storys och gjort om dem med Mupparna (senast Skattkammarön), men när de nu åter igen försöker få till ett eget manus så blir det tyvärr platt fall! All charm saknas  och jag blir ledsen när jag ser vad de har uträttat för skit med dessa annars så sköna karaktärer!

Det smärtar mig att för första gången tvingas såga en film med Mupparna! Har ju aldrig satt en etta på en film med Mupparna... tills nu! :(
1/5

Relaterade filmer