Mr. Saturday Night 1992

Drama Komedi
USA
119 MIN
Engelska
Mr. Saturday Night poster

Synopsis

Buddi är en komiker som inte längre får folk att skratta. Annat än åt hans misslyckanden. Hans liv är helt enkelt... ett skämt.

I femtio år kämpar han för att nå toppen. Vi följer honom från de tidiga åren då han uppträder för sin familj via berömmelsen som stjärna i sin egen TV-show - fram till kraschlandningen då han tvingas uppträda på ålderdomshem.

Under hela livet är humorn hans sätt att försvara sig. Med sin vassa tunga går han till angrepp mot publiken, och möts med applåder. Men han gör det också mot sin familj, och möts med tårar. Och nu ställs han inför sitt livs val: Ska han tänka om och placera sin familj i rampljuset? Eller skämta bort hela livet... och inse att han missat hela poängen?

I nio år drömde Billy Crystal om att få göra Mr Saturday Night, som också blev hans regidebut. Manuset skrev han tillsammans med Lowell Ganz och Babaloo Mandel; guldpojkarna bakom komedisuccéer som "City Slickers" och "Splash". En av birollerna görs av Helen Hunt, som Oscarbelönades för "Livet från den ljusa sidan".
Ditt betyg
2.5 av 4 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Språk
Engelska
Land
USA
Distributör
Atlantic Film
Längd
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Mr. Saturday Night
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu