Mr. Saturday Night (1992)

2.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Buddi är en komiker som inte längre får folk att skratta. Annat än åt hans misslyckanden. Hans liv är helt enkelt... ett skämt.

I femtio år kämpar han för att nå toppen. Vi följer honom från de tidiga åren då han uppträder för sin familj via berömmelsen som stjärna i sin egen TV-show - fram till kraschlandningen då han tvingas uppträda på ålderdomshem.

Under hela livet är humorn hans sätt att försvara sig. Med sin vassa tunga går han till angrepp mot publiken, och möts med applåder. Men han gör det också mot sin familj, och möts med tårar. Och nu ställs han inför sitt livs val: Ska han tänka om och placera sin familj i rampljuset? Eller skämta bort hela livet... och inse att han missat hela poängen?

I nio år drömde Billy Crystal om att få göra Mr Saturday Night, som också blev hans regidebut. Manuset skrev han tillsammans med Lowell Ganz och Babaloo Mandel; guldpojkarna bakom komedisuccéer som "City Slickers" och "Splash". En av birollerna görs av Helen Hunt, som Oscarbelönades för "Livet från den ljusa sidan".
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.5 av 4 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!

Veckans populära filmer

Visa fler