Landet för längesedan (1988)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Vi befinner oss i tidräkningens begynnelse, när jorden var ung och dinosaurierna levde här. En värld full av äventyr och fantasi, men också av faror och fientligheter. För den lille dinosaurien Lillefot - en av de sista i sitt slag - är det här en besvärlig tid. Men han söker sig enträget mot den stora dalen långt bortom bergen - ett grönskande paradis dit ondskan inte kan nå. På vägen lurar faror och onda dinosaurier men han möter också riktigt goda och glada vänner som gör honom sällskap på färden.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Moviemaster
Ganska dålig film egentligen.  Oengagerande story och väldigt tråkiga karaktärer. Allting känns väldigt platt. Man lyckas  inte med färgerna i filmen, allting känns väldigt grått och trist. 1/5
Phip
En riktigt besvikelse det här, tyvärr. Jag gillar verkligen Don Bluths Secrets of Nimh men det här var flera steg sämre. Fanns egentligen ingenting som var sådär bra med den här filmen. Trist story, trista karaktärer och ganska tråkigt att titta på då det var färglagt med väldigt tama och gråaktiga färger.
Filmrullen
En ganska hygglig barnfilm. Många känslor, och jag måste säga att jag var nära att gråta vid ett tillfälle (ni som sett filmen vet ju kanske vilken scen jag talar om). Inte riktigt lika gripande genom hela filmen, men den är väldigt godkänd, och det var även roligt att höra Bamses röst (Olof Thunberg) som berättare.
Visa fler (20)

Relaterade filmer