Just Friends (2005)

2.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
"Vän-zonen" är datinglivets absoluta skamvrå - och den är nästan omöjlig att ta sig ur! När väl en tjej har bestämt sig för att ni "bara ska vara vänner" reduceras du till ett fullständigt asexuellt föremål - som en lillebror eller en bordslampa! Får vi presentera Chris Bander. Highschool på nittiotalet var en pina: han var blyg, överviktig och hemligt förälskad i Jamie, hans enda kompis och tillika en av skolans mest populära hejarklacksledare. Men när han äntligen hade lyckats samla mod nog att göra en framstöt, ville hon bara att de skulle vara vänner! I dag är Chris en asläcker skivproducent i LA och kan välja bland en uppsjö av vackra och villiga tjejer. Och när han plötsligt blir strandsatt i sin gamla hemstad ser han chansen att förföra Jamie en gång för alla.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
11015
1/5 for den extremt daliga storyn och det trista skadespeleriet, aven for att det ar ryan reynolds, som suger. Men Amy Smart har sina moments vilket gor att den far 2/5!
magiul
Jag blir arg av den här filmen. Den har en hyfsat schysst cast för en romcomfilm (förutom Faris och Klein som båda är riktiga katastrofer och vars roller inte borde varit med alls) och både Reynolds och Smart är riktiga personliga favoriter i genrén. Det skulle kunna varit en rätt mysig comebackhistoria om hur försmådd kärlek. Men allt som ens snuddar vid äkthet eller verkligt drama undviks snabbt som ögat och ersättts med fars a la "Not another-movie"-stuk. Till slut vill man inte ens att de ska bli ett par då Reynolds karaktär tydligen inte ens kan föra ett samtal med sin påstådda bästa vän utan att gå in i någon slags stereotyp. Uruselt helt enkelt, och mycket sämre än jag hade förväntat mig. 1/5.
13452
Ett riktigt lågvattenmärke för filmindustrin!
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler