Irene Huss - I skydd av skuggorna (2013)

2.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En bil hittas i vattnet i hamnen. I förarsätet sitter en man, avrättad med ett pistolskott i huvudet. Irene och hennes team sätts på fallet. Spåren leder till ett MC-gäng med kopplingar till den undre världen, vars makt verkar sträcka sig ända in i polis- och åklagarmyndigheten.

Irene dras in i en utpressningshärva där inte ens hennes egen familj går säker. Efter en bilbomb och bombhot lever familjen Huss i skräck. När rättsväsendet sviker känner sig Irene tvungen att ta saken i egna händer, och det är hon inte ensam om...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
lindersson
Haha, ja det är ju inte bra det här...
Man får verkligen hoppas att riktiga poliser inte är så här korkade, isf blir jag rädd. 
En FET etta.
P U T T E
Samla usla visa en gång till...korkskallar till karaktärer, ologiska händelseflöden, osannolika reaktioner och skeenden, skrattretande dialoger, i överlag bedrövliga skådespelarinsatser, trist musik ja...the list goes on and on and on and on...det "bästa" med den här delen var nog ändå skurkarnas  hemska och elaka skratt!

Ja kära nån, efter en sådan här film så sitter jag helt seriöst och funderar på ifall jag ska ta och bli manusförfattare...Jag menar någonstans så sitter det ju en eller flera klåpare och tjänar pengar på manusen till dessa Huss-filmer, skandal!

I vanlig ordning en stor fet överstruken kapsyl!

Skämmes!

Veckans populära filmer

Visa fler