Hollow Man (2000)

2.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Vetenskapsmannen Sebastian Caine arbetar för Pentagon i ett hemligt laboratorium för att ta fram en drog som framkallar total osynlighet. Den arrogante Caine lyckas skapa en drog som fungerar på djur, men struntar i order och testar drogen på sig själv. Han blir osynlig, men när han ska bli synlig igen, går någonting fel, och experimentet misslyckas. Han är fångad i sitt eget experiment, och gradvis börjar han förvandlas i sinnet. Snart är laboratoriet skådeplatsen för en kamp på liv och död.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
magiul
Riktigt usel. Det börjar väl hyfsat, men spårar ur totalt mot slutet och blir en väldigt blodig och intetsägande thriller. Även om man köper konceptet med en osynlig man så är filmen sjukt överdriven och icke trovärdig mot slutet a la övermänsklighet. För er som ändå vill se filmen så innehåller nästa mening lite SPOILERS!

Slutet är klassiskt alla-dör-snitt, fast problemet är att man inte hejar på någon här. Man blir bara illa till mods och önskar att filmen ska ta slut någon gång.

En gedigen 1/5. Det är ju ändå rätt bra skådisar med och skulle lätt kunnat vara en 3/5 om man bara slipat lite på det trista manuset.

Relaterade filmer