Ghost Dog - Samurajens väg (1999)

2.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Varje samuraj har en herre som han är totalt lojal emot. I Ghost Dogs fall är det Louie, en underhuggare i den italienska maffian, som Ghost Dog utfört ett antal framgångsrika torpedjobb åt. Men de ses aldrig, utan håller kontakt genom brevduvor. Ingen vet något om Ghost Dog, vem han är, var han bor eller hur han utför sina uppdrag. Men det senaste jobbet går snett och Louie får i uppdrag att göra sig av med Ghost Dog, vars enda utväg nu är att döda maffiafamiljen istället.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Phip
Usch, denna var rätt dryg och framför allt seg. Hade ett väldigt långsamt tempo men här blev det ibland lite för långsamt, som till exempel inledningen. Nej, detta var inget som fångade mitt intresse alls. En svag 2/5.
Moviemaster
Jag tycker den berättades lite för långsamt och jag oroade mig aldrig riktigt för Ghost Dog, fanns ju inte riktigt någonting som hotade honom. Helt okej var det ändå. 2/5.
H A N N E S
Hade ingen aning om att det här var en slags remake på Melvilles UNDERBARA "Le Samourai". Gillar ju Jarmusch så den här får jag ta och kolla in, tror dock inte för en sekund att den skulle slå "originalet".
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler