Fjällbackamorden: I betraktarens öga (2012)

2.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Deckarförfattarinnan Erica och hennes polismake Patrik löser mordgåtor då brott från det förgångna flyter upp till ytan i den idylliska fiskebyn Fjällbacka. Ericas syster inleder en flirt med en programledare under en tv-inspelning av "Antik i kubik". En man hittas mördad samtidigt som Erica kämpar för att bevisa sin systers oskuld, när hon anklagas för att ha stulit en värdefull tavla.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
P U T T E
Tänk att man ska tvingas ta fram skämskuddarna till jul också...
Uruselt, lär nog inte se mer av detta.
Jönsson
**Spoilers**

Efter att ha läst alla Läckbergs böcker och sett vissa filmatiseringar av dem sedan innan var det tungt att se originalskådespelarna ersättas. Men för Erica Falcks del gör det inget. Claudia Galli Concha gör jobbet bättre än Elisabet Carlsson men Carlsson kändes mer som Erica. Ulfsäter känns dock helt fel för hans roll som Patrik. 

Storymässigt är det helt ok, som en klassisk typisk "Swedish Crime Thriller." Men sista konfrontationen blir dock för mycket. Polisen har stormat byggnaden, boven har gett upp men ändå ska offret (i detta fall Ericas syster) gå steg bakåt och håller på att falla mot sin död. Det var ett epic facepalm moment. 

Trots en svag men godkänd start ser jag fram emot de andra filmerna. 3/5

Veckans populära filmer

Visa fler