Falskt alibi (2009)

2.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Journalisterna Corey Finley och C.J. Nichols har kommit på ett sätt att avslöja en korrupt åklagare i tidernas scoop. Planen är att få C.J. oskyldigt dömd för mord, för att i sista stund bevisa hans oskuld och därmed skapa en sensation i medierna. Allt går på räls och C.J. får sin dödsdom. Men Corey - den ende som känner till sanningen - omkommer i en bilolycka och i samma veva brinner dokumenten som skulle fria vännen upp....
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Rebecca Unnerud
B-känsla rakt igenom hela filmen (dåligt skådespeleri bortsett från Douglas och dålig dialog) men spännande och snygg twist. Svag trea!
Gus Fallon
det var en helt godkänd film. den gav mig ett slut jag inte förväntade mig, vilket ja tyckte vände på allt ihop. den får därför en svag 3:a
Moviemaster
Nja, den var ju hyfsad. Själva grundidéen är ju rätt så intressant (borde ta och se originalet) dock så blir den här ändå för förutsägbar och för mycket Hollywood över det, även om det var fin twist på slutet. Alldeles för klyschig också.

Skådespelet var sådär. Douglas är bra och det känns som man tyvärr inte utnyttjar honom till fullo och är inte med tillräckligt mycket som han borde vara. Filmen får en svag 2/5 i betyg. Om man hade tagit bort alla fjantiga repliker så hade det blivit mycket bättre.
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler