Bloodrayne (2005)

1.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Rayne, till hälften vampyr och till hälften människa, lever i världen mellan det goda och det onda. Plågad av hemska minnen, beger hon sig ut på en blodtörstig hämndaktion mot mannen som våldtog och mördade hennes mamma. Men omänskliga krafter lägger hinder i vägen för hennes hämnd och även det förflutna hinner ifatt henne. Baserad på tv-spelet med samma namn.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Wugllabang
Så dålig så att det blir bra och sen dåligt igen.
Jonathan Elfving
får en tvåa därför att den är så himla rolig att se. jag och min bror satt och skratta genom hela filmen. manuset och regin är såklart usel, men det bästa är nog den skrattretande dåliga castningen. Michelle Rodriguez som britt och Michael Madsen som vampyrjägare är några av dem som verkligen inte passade. Madsen gick igenom hela filmen med världens mest uttråkade min, man blev trött bara av att kolla på honom. 
Sedan har vi Ben Kinglsey, som spenderar hela filmen med att sitta i sin tron och säga "so be it" och "excellent" åt allting. Kristianna Loken som sexig hjältinna är faktiskt den enda som känns rätt castad, men det säger inte så mycket. 
Meat Loaf var däremot en fröjd att se, han verkade ha skitkul med sin roll och även om han var med i en scen, så var han den mest minnesvärda karaktären. 
Av House of the Dead, Alone in the Dark och Bloodrayne, så är Bloodrayne den bästa, men som sagt, det säger inte mycket.
2741
den sämsta jag har sett

Relaterade filmer