Anvil! The Story of Anvil (2009)

3.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Steve "Lips" Kudlow och Robb Reiner träffas i tonåren och svär en pakt att "rock together forever". Tillsammans startar de hårdrocksbandet Anvil och framgångarna låter inte vänta på sig. Snart delar de scener med storheter som Bon Jovi och Scorpions ... men vad hände sedan? Medan de andra banden går vidare till framgångsrika karriärer glöms Anvil bort i ett kallt Kanada. En dokumentär om det kanadensiska hårdrocksbandet som i 50-årsåldern vägrar ge upp. En underdogsaga om vänskap, uppoffring och att fortsätta göra det man älskar. En verklighetens Spinal Tap.
Visa hela synopsis
Regissör
Huvudrollsinnehavare
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Gomer Pyle
Underbar dokumentär! En både tragisk och hjärtevärmande historia. Man känner verkligen med de här killarna i deras strävan efter framgång. Det är ju sköna snubbar. 

Mästerligt Anvil! Femma!
Mållgan
det är omöjligt att inte tycka om Anvil efter att ha sett denna dokumentären... :)  Som tidigare folk sagt, grymt gripande och engagerande.
PerH
Jag är i den åldern så jag minns när jag var 13 år att man diggade till Anvils Metal To Metal och sen bara försvann dom och jag har alltid undrat om dom la ner bandet eller vad som hände och det var inte förrän jag upptäckte dom igen för några år sen, att dom fortfarande fanns och har gjort det i 30 år. Väldigt gripande dokumentär om dessa eldsjälar som brinner för sin musik och bandet, att dom aldrig ger upp och fortfarande hoppas på det stora breaket. Detta är en dokumentär som alla metalfans måste se...4/5
Visa fler (2)

Veckans populära filmer

Visa fler