Animatrix (2003)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En samling animerade kortfilmer, som behandlar "matrix"-universumets bakgrund och det första kriget mellan människorna och maskinerna, som ledde till skapandet av matrixen.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: ANIMATRIX

Snygg men mest tråkig

"Animatrix" är en film som förklarar mycket som man inte får reda på i de andra filmerna i serien. Vissa saker är väldigt intressanta men tyvärr så är det mesta bara uttråkande. Filmen är egentligen inte en långfilm utan är uppdelad i flera olika kortfilmer.

Man får reda på en hel del som t.ex. hur kriget mellan människorna och maskinerna började, hur Matrix såg ut i tidigare versioner och vilka som upptäckte att maskinerna börjat gräva sig ner mot den sista människostaden Zion.

Det här kan självklart vara intressant och se för vissa men hur intresserad man än är av Matrix så är det ändå mycket som man inte vill se. Den större delen av filmen förklarar bara onödiga saker som man inte har någon som helst nytta av.

Som man hör på titeln så är filmen animerad och också väldigt snygg men det hjälper tyvärr inte under vissa tråkiga tillfällen. Jag själv hade nog klarat mig utan den här informationen som man får av den här filmen men som sagt, de som är väldigt intresserade av Matrix tycker säkert att vissa delar av filmen är väldigt intressanta och underhållande.

Mikael Glas Skribent
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
4030-0
Jag själv tycker att de flesta av kortfilmerna är ganska intressanta och roliga att se, även fast jag inte är så otroligt brydd i Matrix, mer än att det är en cool film. Personligen så såg jag de mer som en utvidgning av Matrix-universumet, än som nånting man måste ha "nytta av".

Veckans populära filmer

Visa fler