Animatrix 2003

Action Äventyr Animerat
USA
89 MIN
Engelska
Japanska
Animatrix poster

Synopsis

En samling animerade kortfilmer, som behandlar "matrix"-universumets bakgrund och det första kriget mellan människorna och maskinerna, som ledde till skapandet av matrixen.
Ditt betyg
2.8 av 68 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Originaltitel
The Animatrix
DVD-premiär
4 juni 2003
Språk
Engelska, Japanska
Land
USA
Distributör
Sandrew Metronome
Åldersgräns
11 år
Längd

Recensent

Mikael Glas

1 januari 2008 | 00:00

Snygg men mest tråkig

"Animatrix" är en film som förklarar mycket som man inte får reda på i de andra filmerna i serien. Vissa saker är väldigt intressanta men tyvärr så är det mesta bara uttråkande. Filmen är egentligen inte en långfilm utan är uppdelad i flera olika kortfilmer.

Man får reda på en hel del som t.ex. hur kriget mellan människorna och maskinerna började, hur Matrix såg ut i tidigare versioner och vilka som upptäckte att maskinerna börjat gräva sig ner mot den sista människostaden Zion.

Det här kan självklart vara intressant och se för vissa men hur intresserad man än är av Matrix så är det ändå mycket som man inte vill se. Den större delen av filmen förklarar bara onödiga saker som man inte har någon som helst nytta av.

Som man hör på titeln så är filmen animerad och också väldigt snygg men det hjälper tyvärr inte under vissa tråkiga tillfällen. Jag själv hade nog klarat mig utan den här informationen som man får av den här filmen men som sagt, de som är väldigt intresserade av Matrix tycker säkert att vissa delar av filmen är väldigt intressanta och underhållande.

| 1 januari 2008 00:00 |
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Animatrix
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu