Anger Management 2003

Komedi
USA
106 MIN
Engelska
Anger Management poster

Synopsis

Dave Buznik är en blyg och tillbakadragen affärsman som efter en rad olyckliga omständigheter blir arresterad och dömd att gå i terapi för att hantera sin aggressivitet. Dessvärre ser inte terapin ut att bli så framgångsrik då den som ska leda kursen, den lätt koleriske terapeuten Buddy Rydell, visar sig vara ingen mindre än den man som sett till att Dave blivit arresterad.
Ditt betyg
2.4 av 818 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Recensent

Alexander Kardelo

1 januari 2008 | 00:00

Bortslösade terapitimmar

I trailern ser man en lugn och sansad Sandler be en flygvärdinna om ett par hörlurar, varpå han blir anklagad för att vara ohyfsad och höja sin röst.

Man kan lätt tro att filmen handlar om att han är arg och aggressiv utan att själv uppfatta det så. Men så är inte fallet. Bara så ni vet. Annars hade det kanske kunnat vara kul, nu satt jag ju bara och tänkte på det jag ”trodde” den skulle handla om. Alltså: tänk inte för mycket. Trailers förstör alltför ofta.

Jack Nicholson och Adam Sandler är en något ovanlig filmduo, de möts nu alltså på bioduken för första gången. Nicholson har gjort flera bra filmer under sin 45-år långa karriär, och varför han egentligen valde att ställa upp på ett filmprojekt av Adam Sandler är helmysko. Sandler har för det mesta gjort halvfloppiga komedier som ”Happy Gilmore” och ”Billy Madison”, för att inte tala om att han suger som skådespelare.

Sandler och några av hans korkade polare fick en idé. Tänk om en kille går hos en psykolog, och psykologen visar sig vara mer psycho än killen? ”Det låter bra, slänger du ihop ett manus tills på måndag? Så tar jag itu med budgeten”. Så kan det mycket väl ha låtit på Happy Madisons kontor, Adam Sandlers egna filmbolag (vill ingen annan göra hans dumma filmer?).

Sandler går runt och fattar noll och är inte alls rolig, även Nicholson suger och Marisa Tomei har en alltför liten roll. Woody Harrelson är bäst som transan Galaxia. Till slut lämnar man bion som stora frågetecken. Totalt bortslösad tid.

| 1 januari 2008 00:00 |
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Anger Management
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu