Anger Management (2003)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Dave Buznik är en blyg och tillbakadragen affärsman som efter en rad olyckliga omständigheter blir arresterad och dömd att gå i terapi för att hantera sin aggressivitet. Dessvärre ser inte terapin ut att bli särskilt framgångsrik då den som ska leda kursen, den lätt koleriske terapeuten Buddy Rydell, visar sig vara ingen mindre än den man som sett till att Dave Buznik blivit arresterad.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: ANGER MANAGEMENT

Bortslösade terapitimmar
I trailern ser man en lugn och sansad Sandler be en flygvärdinna om ett par hörlurar, varpå han blir anklagad för att vara ohyfsad och höja sin röst.

Man kan lätt tro att filmen handlar om att han är arg och aggressiv utan att själv uppfatta det så. Men så är inte fallet. Bara så ni vet. Annars hade det kanske kunnat vara kul, nu satt jag ju bara och tänkte på det jag ”trodde” den skulle handla om. Alltså: tänk inte för mycket. Trailers förstör alltför ofta.

Jack Nicholson och Adam Sandler är en något ovanlig filmduo, de möts nu alltså på bioduken för första gången. Nicholson har gjort flera bra filmer under sin 45-år långa karriär, och varför han egentligen valde att ställa upp på ett filmprojekt av Adam Sandler är helmysko. Sandler har för det mesta gjort halvfloppiga komedier som ”Happy Gilmore” och ”Billy Madison”, för att inte tala om att han suger som skådespelare.

Sandler och några av hans korkade polare fick en idé. Tänk om en kille går hos en psykolog, och psykologen visar sig vara mer psycho än killen? ”Det låter bra, slänger du ihop ett manus tills på måndag? Så tar jag itu med budgeten”. Så kan det mycket väl ha låtit på Happy Madisons kontor, Adam Sandlers egna filmbolag (vill ingen annan göra hans dumma filmer?).

Sandler går runt och fattar noll och är inte alls rolig, även Nicholson suger och Marisa Tomei har en alltför liten roll. Woody Harrelson är bäst som transan Galaxia. Till slut lämnar man bion som stora frågetecken. Totalt bortslösad tid.

Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Mikael Eriksson
underskattad komedi
Besten
Jack Nicholson är det enda som är bra med denna film...
666
Jack Nicholson höjer filmens betyg. Detta är inte en särskilt bra film, men den är rolig och som sagt - Nicholson!

Veckans populära filmer

Visa fler