A Walk to Remember (2002)

3.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Historien om två tonåringar i North Carolina, Landon Carter och Jamie Sullivan, som lär känna varandra efter att Landon hamnar i trubbel och blir tvingad att göra samhällstjänst.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Jurietto01
Åh, Gud... Jag och min mamma kolla på den tillsammans och...vi båda tyckte att den var fantastiskt! Älskar handlingen. Den var så romantisk och sorglig.
Jag hatar verkligen slutet.. xD Jag grät som en galning! Men annars så är det en sån stark film. En stark 4/5 får den av mig!
Hollywood!
Tycker om buskapet i den här filmen.. (Spoiler( när Landon kommer in i kyrkan för att fråga pastorn om han får ta ut hans dotter på en dejt och han han svarar nej utan en minsta tvekan och han frågar igen och får ett ytterligare nej så säger Landon ungefär: jag frågar dig av det du lär ut oss i kyrkan varje söndag.. och det är att tro på en människa. Riktigt bra film! Stark 4a
Idaah
Åh, vad underbar den var! Början är lite seg, men sen? Jag grät floder! Sen är jag ju en blödig människa och gråter lätt, men jag tror att alla faktiskt skulle fälla en liten tår för denna! Och musiken är fantastisk!
Visa fler (2)

Veckans populära filmer

Visa fler