Film

Skribent

Alexander Kardelo

24 oktober 2019 | 17:00

”Zombieland 2”-favoriten kan få en egen spinoff

Det kommer antagligen aldrig att ske. Men det vore kul!
”Zombieland”-gänget är tillbaka på bio, till allas vår stora förtjusning. Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone och Abigail Breslin får än en gång lära oss allt om hur man jagar levande döda i en härlig mix av skratt och splatter.

Men den här gången har kvartetten fått förstärkning av en tjej som redan verkar få många fans.

Madison (spelad av Zoey Deutch) kan ses som den stereotypa, självupptagna blondinen som hämtad ur en ”Mean Girls”-film, men hon har också några av filmens skönaste repliker och scener. Och om regissören Ruben Fleischer fick bestämma, skulle han ge henne en egen film:

- Jag skulle gärna göra en fristående film om Madison. Den historien måste skrivas. Det vore roligt att göra, säger han kryptiskt till THR.
 
 
Inga löften här direkt, men vi gillar att Fleischer funderar på saken! Men vad har framtiden i beredskap åt ”Zombieland”? Kan det bli en tredje film?

- Det enkla svaret är att vi alla vill sträcka på benen lite och testa andra saker. Men det tog oss också tid att hitta rätt story för att komma tillbaka. Vi älskade originalet så mycket, och vi visste att uppföljaren måste bli minst lika bra (…) Vi får vänta och se hur den här tas emot, har regissören sagt i en tidigare intervju.

- Och Emma har sagt att det vore kul att komma tillbaka var tionde år med en ny film, tillägger han.
 
 
”Zombieland: Double Tap” har än så länge spelat in 37 miljoner dollar världen över. Zoey Deutch kan just nu ses i Netflix-serien ”The Politician”.
| 24 oktober 2019 17:00 |