Serie

Skribent

Alexander Kardelo

28 juni 2023 | 14:30

Fansen segrade! Populära fantasyserien får ny chans hos Netflix

Den nedlagda fantasy-serien ”Warrior Nun” får en fortsättning, trots allt.
I december beslutade Netflix att sätta spiken i kistan för ”Warrior Nun”, en fantasyserie som under sina två säsonger fått höga betyg bland både kritiker och tittare. Svaga tittarsiffror angavs vara orsaken till nedläggningen.
 
Tydligen är hoppet inte ute än, för idag bekräftar seriens showrunner att det kommer mera. Ska man vara petig så nämner han inte "en tredje säsong"... kan det handla om en avslutande långfilm?
 
”Jag är glad att meddela att tack vare era röster och er passion kommer ”Warrior Nun” tillbaka, mer episkt än vad ni kan föreställa er. Mer detaljer kommer snart” skriver Simon Barry på Twitter med ett stort TACK till alla fans.
 
 
Young adult-serien handlar om en hemlig nunnesekt som skyddar världen från demoner. Den andra säsongen slutade med en cliffhanger, vilket alltid är frustrerande - så löftet om en storslagen fortsättning kommer säkert som goda nyheter för många fans.
 
Det är också ett bevis på att fansens engagemang och högljudda röster faktiskt kan göra skillnad. Tänk på det nästa gång en streamingtjänst lägger ned din favoritserie.
| 28 juni 2023 14:30 |