Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

25 juli 2017 | 22:30

Varför The Punisher inte kommer att hänga med "The Defenders"

Enligt Marvel känns det lika "off" som att blanda jordnötssmör och sparris. Båda är goda på varsitt håll, men passar inte tillsammans, enligt Jeph Loeb.
Superhjältar är på tapeten och det finns många nya serier från Marvel att se fram emot. Kanske längtar du efter både "The Defenders" och "The Punisher", som båda är på väg. Bli bara inte besviken ifall The Punisher aldrig dyker upp i "The Defenders", trots att de delar universum.
 
Collider frågade ut Marvels tv-guru Jeph Loeb om saken och han börjar med att förtydliga att de inte ens vet om det blir en till säsong av "The Defenders" innan de har sett mottagandet. Men den främsta anledningen till att The Punisher inte lär dyka upp är för att han står så bra på egna ben.
 
- Jag tycker att det börjar kännas lite "off" när man blandar ihop dem. Jag säger inte att det omöjligen kan hända och jag säger inte att det inte kommer att hända. Jag säger bara att det inte känns naturligt att tänka "visst, jag kan tänka mig att The Punisher och Luke Cage hänger!". Då tänker man nog snarare "det där känns som jordnötssmör och sparris".
 
Han förtydligar dock att han gillar både jordnötssmör och sparris, men inte nödvändigtvis ihop.
 
Det är först efter premiären av "The Defenders" den 18 augusti som vi vet någonting om oddsen för en andra säsong och efter det får Marvel ta ställning till om de vill blanda jordnötssmör och sparris för fansens skull, eller följa sina egna smaklökar. "The Punisher" har inget officiellt datum än, men deltagare vid Comic Con San Diego fick i helgen se material från serien, så den bör inte vara för långt bort.
 

Missat den nya "Defenders"-trailern från Comic Con?

 
Vill du se The Punisher ihop med gänget i "The Defenders"?
| 25 juli 2017 22:30 |