Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

28 september 2016 | 14:00

Varför Potter-fans bara måste zappa in på "The Flash" när säsong 3 är här

Tom Felton ska spela en CSI-kille, men serien kommer att se till att göra några meta-referenser till skådisens ikonroll.
När den tredje säsongen är här av "The Flash" är det inte bara DC Comics-fans som kommer att hurra. Även Potter-galningar har anledning att kolla. Serien introducerar CSI-killen Julian spelad av vår käre Tom Felton. Vad som gör det extra roligt är att DC TV inte tänker bortse från att han är känd som Draco Malfoy!

- Tom Felton porträtterar en karaktär i vår serie, han spelar alltså inte Tom Felton. Cisco kommer som vanligt att dra popkulturella referenser. Vi är generellt sett inte rädda för några små meta-skämt, säger producenten Andrew Kreisberg till CinemaBlend.

Det självklara hade varit att skriva en replik till Cisco som kan fungera som en vinkning till ikonrollen, men vore det inte roligare att höra det från ett oväntat håll?

Felton kommenterade de kommande Draco-skämten i en intervju med EW:

- Referenserna kommer att bli skitkul. Jag har fullt förtroende för författarnas talang och kreativitet. Jag känner på mig att de kommer att bli riktigt bra. Jag föreställer mig inte att det kan bli jag själv som refererar, jag har alltid bara tagit för givet att det måste komma från Cisco, men jag kanske borde skänka replikerna till Cisco istället. Tänk om han skulle felcitera nånting och jag kunde korrigera honom.

Det är inte mycket vi vet om rollen som Julian än, förutom att han är del av Flashpoint-tidslinjen och känner Barry bättre än Barry känner sig själv. Det orsakar en dålig stämning emellan dem. Kanske Barry blir sur och förolämpar honom och Julian svarar med "My father will hear about this!" innan han stormar iväg?

Nu förväntar vi oss ett riktigt kul Potter-skämt när "The Flash" är tillbaka den 4 oktober!

Är du ett fan av både "The Flash" och "Harry Potter"?
| 28 september 2016 14:00 |