Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

6 oktober 2016 | 11:00

Vad pirat-fans ska förvänta sig inför "Black Sails" sista säsong

Starz ger oss en synopsis, ett premiärdatum och en farligt snygg poster.
Skepp åhoj! Kabelkanalen Starz kommer idag med ett premiärdatum för den fjärde och sista säsongen av piratdramat "Black Sails". Beskedet kom ihop med en poster och en kort synopsis inför det stora serieavslutet.

De nya avsnitten börjar sändas den 1 februari 2017 och når ett säsongsavslut i april efter tio avsnitt. Genom serien har vi fått följa kaptenen James Flint leda sina mannar ombord på Walrus och kämpat för att folket från Nassau ska kunna leva självständiga från Storbritannien. När vi senast lämnade dem i säsongsfinalen hade de just vunnit ett stort slag mot britterna, men i säsong 4 väntar en större strid.

Den fjärde säsongen beskrivs så här: "New Providence Islands stränder har aldrig varit blodigare, men ju närmare samhället närmar sig ett nederlag, desto mer desperat och destruktivt kämpar det emot."Den nya postern ser onekligen snygg ut, men man kan undra hur Starz reagerade på att Disney släppte sin egen guldiga dödskalleposter bara veckor tidigare inför "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales".

Alla pirat-fans därute som följer "Black Sails" kan med stor säkerhet se fram emot en mer actionpackad säsong än någonsin, med större slagfält och farligare politiska konflikter. Det här är en serie som slutar när den är på topp!

Hur ser förväntningarna ut på den fjärde och sista säsongen?
| 6 oktober 2016 11:00 |