Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

28 augusti 2020 | 13:45

Utomjordingarna anfaller i sci-fi-serien "Invasion" från Apple TV+

Apple avslöjar även ett gäng av skådespelarna som kommer att få axla de större rollerna i den kommande sci-fi-serien.
Variety rapporterar att Simon Kinberg ("The Martian", "X-Men: Dark Phoenix") och David Weils ("Hunters") kommande Apple-serie har fått ett namn, ett gäng bekräftade skådespelare och att man nu kommer att återuppta inspelningarna.
 
"Invasion" kommer att följa en utomjordisk invasion av vår hemplanet, berättad ur en rad olika perspektiv från olika delar av världen. Manuset är skrivet av Kinberg och Weil medan Jakob Verbruggen ("The Alienist", "The Fall") står för regin.
 
Sam Neill ("Jurassic Park", "Ivanhoe") kommer att spela en av huvudrollerna, som sheriffen John Bell Tyson - en sliten lagman som börjar närma sig pensionen. Shamier Anderson ("Wynnona Earp") kommer att spela den duktige soldaten Trevante Ward, stationerad i Afghanistan medan Golshifteh Farahani ("Body of Lies") och Firas Nassar ("Fauda") kommer att spela det gifta paret Aneesha och Ahmed Malik, som bor på Long Island. Slutligen kommer vi även att få följa Shioli Kutsuna ("Deadpool 2") i rollen som Mitsuki, en väldigt smart karaktär som arbetar i mission control för Japans rymdprogram JASA.
 
Det är i nuläget fortfarande oklart exakt när "Invasion" förväntas få premiär, men inspelningarna ska redan ha dragit igång under förra veckan i Manchester. Serien kommer att spelas in i flera olika världsdelar, så det återstår att se hur mycket av den första säsongen som går att spela in nu med tanke på pandemin.
 

Läs också: Sci-fi-serien "Foundation" kan bli Apples första megasuccé

 
Kommer du att ge "Invasion" en chans när det väl är dags för premiär? Kommentera gärna nedan!
| 28 augusti 2020 13:45 |