Spel

Skribent

Vanja Tomin

21 oktober 2022 | 06:00

Uppdatering till "The Sims 4" bjuder på kaotiskt familjeliv

Osäker på om du vill ha barn? Skulle du vilja prova först i en trygg och säker miljö? Snart blir det möjligt i "The Sims 4"!
Det har funnits en stor efterfrågan på spädbarn i "The Sims 4", och nu blir det snart verklighet. "Äntligen" ropar många fans och glädjs över nyheten som Maxis, skaparna bakom "The Sims"-spelserien, meddelade igår i samband med att ett nytt "The Sims"-spel blev bekräftat. 
 
Kommande uppdatering i "The Sims 4" verkar ge spädbarn mer rörelsefrihet. Under Maxis evenemang ägnades några korta sekunder åt att visa upp ett glatt spädbarn som kryper över golvet, lägger en blöt nysning och sedan snabbt plockas upp av sin förmyndare. 
 
 
Småbarn som springer runt har funnits i spelet sedan 2017, medan spädbarn varit låsta vid sina babykorgar och blivit mer som ett föremål än ett levande ting.
 
Detta var en stor förändring för spelet eftersom icke-objektliknande bebisar var med i "The Sims"-spelen i flera år innan de oförklarligt försvann när "The Sims 4" lanserades.
 
 
Processen för att få barn har varit ganska smidig. Man samlar två Sims, skapar lite vuxenaction och sen tar man en graviditetstest för att få den glada nyheten.
 
 
Bebisen hämtas på sjukhus och sedan gör den nästan ingenting vettigt. Det har saknats en intressant interaktion med Sims-bebisar, så de flesta spelare har valt att låta spädbarnet växa upp så snart de kommer hem från barnbördshuset.
 
Spädbarns-uppdateringen kommer någon gång under 2023, så vi får fortfarande vänta tålmodigt.
 
Hur många barn vill du ha i "The Sims 4"?
| 21 oktober 2022 06:00 |