RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

30 mars 2019 | 09:52

”Uncharted”: Fyra skådespelare aktuella för rollen som Sully

Tom Holland spelar Nathan Drake, så naturligtvis blir även Sully betydligt yngre.
När ”Uncharted”-spelen ska filmas är många fans nyfikna på vilka som får de ikoniska rollerna. Tom Holland kommer som bekant att spela Nathan Drake, i sina unga år. Och det innebär att även hans mentor blir yngre, hur gärna man än tycker att J.K. Simmons eller Sam Elliott vore klockren för rollen.

Ett rykte från TheHashtagShow säger att regissören Dan Trachtenberg (”10 Cloverfield Lane”) har gallrat ner sina kandidater till fyra förslag: Matthew McConaughey, Chris Pine, Woody Harrelson och Hollands ”Avengers”-kollega Chris Hemsworth.

Karaktären Sully ska i filmen vara mellan 40-49 år, och beskrivs som ”hård, snygg och charmig, någon som drar till sig allas blickar när han går in i ett rum”. Sully är enligt studions karaktärsbeskrivning en skicklig man med en kriminell karriär, som blir Nates mentor och lär upp honom till att bli tjuv, men han blir också en slags fadersfigur.

Det återstår att se om Sony/Columbia väljer någon av herrarna, eller om det kanske finns fler favoriter so ännu inte har läckt ut till pressen. Oavsett så hoppas vi att den länge fördröjda filmen kan börja spelas in inom kort.
 
 
”Uncharted” kommer att löst baseras på spelet ”Uncharted: Drake’s Fortune” samtidigt som det blir Nathan Drakes ursprungshistoria. Drake är en upptäckare på jakt efter El Dorado, den försvunna gyllene staden, och i spelets värld bjuds det både på magnifika miljöer och en actionfylld jakt mot diverse skurkar.
| 30 mars 2019 09:52 |