Film

Skribent

Thomas Linnaeus

2 juni 2022 | 14:30

Trailerpremiär: Kevin Hart som aspirerande lönnmördare i "The Man From Toronto"

Ståuppkomikern som gärna skämtar om sin längd och vänskap med The Rock, är tillbaka i nya Netflix-komedin “The Man From Toronto” - som nu fått en trailer.
Filmskaparen Patrick Hughes har senaste åren kommit en på ett humoristiskt spår och inte bara regisserat “The Hitman’s Bodyguard”, och dess uppföljare, utan även nya komedin “The Man from Toronto” med Kevin Hart och Woody Harrelson i huvudrollerna. Här nedan får vi en första smygtitt på filmen.
 
 
I "The Man From Toronto" får vi se Kevin Hart som Teddy som är konsult till vardags, och Woody Harrelson som råkar vara världens farligaste lönnmördare. Olyckligtvis blir Teddy förväxlad med torpeden och tillsammans måste de omaka paret reda ut misstaget. I trailern får vi se Teddy tortera och lönnmördaren mörda - samtidigt som man skämtar om bland annat pruttar och pistolskott i rumpan.
 
Både Kevin Hart och Woody Harrelson som ofta spelar klantskalle respektive hårding, verkar göra samma typ av rolltolkningar i “The Man From Toronto”. Uppskattar du den typen av skådespelarinsats och humor kommer filmen på Netflix den den 24 juni.
| 2 juni 2022 14:30 |