Film

Skribent

Oskar Möller

19 juni 2023 | 22:30

Trailerpremiär: Kraven The Hunter - blodig, vild och djurisk

Den väldigt barnmförbjudna trailern till ”Kraven The Hunter” har äntligen släppts - förvänta dig vilda djur, spelande muskler och mycket, mycket våld.
 ”Kraven The Hunter” är nästa Marvel-film ur Spidermans universum. Men till skillnad från de flesta filmer om kvarterets vänlige nätkastare är den väldigt barnförbjuden - ett sällsynt koncept för en film om en seriefigur.  Men att filmen produceras av Sony istället för att distribueras av Disney är en förklaring. Marvel Studios var inte inblandade i projektet.
 
Kraven the Hunter (eller Sergei Dimitri Symostivych Kravinoff) är motståndare till Spiderman i Marveluniversumet. Han är dock inte ond, utan snarare något av en antihjälte med en utvecklad känsla för heder.
 
 
För alla er som längtar efter djurisk machismo, en safaritur på prärien, datoranimerade lejon, manskroppar som är gymrippade bortom mänsklig förmåga och en guttural Russel Crowe med tvivelaktig rysk brytning är trailern som kattmynta från himlen.
 
Det blir en garanterat blodig och djurisk originstory med Aaron Taylor- Johnson i huvudrollen. I registolen sitter J.C. Chandor som tidigare gjort både action och drama.
 
Festa loss ögongloberna på den internationella trailerpremiären av "Kraven The Hunter"!  Filmen får svensk biopremiär den 6 oktober.
 
Tänker ni passa på att se R-rated Marvelaction på biograferna i höst?
| 19 juni 2023 22:30 |