Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

28 januari 2021 | 20:00

Trailerpremiär: Fortsättningen av "The Mighty Ducks" kommer i mars

Hockeyklassikern "The Mighty Ducks" får en fortsättning som tv-serie hos Disney+.
Emilio Estevez återvänder i rollen som hockeytränaren Gordon Bombay, som han spelade i "The Mighty Ducks"-långfilmerna under början av 90-talet. Den här gången rör det sig däremot om en tv-serie där den första säsongen kommer att bestå av totalt tio avsnitt.
 
Handlingen i "The Mighty Ducks: Game Changers" kommer att utspela sig i ett nutida Minnesota där the Mighty Ducks har blivit ett av de mest framgångsrika och konkurrenskraftiga lagen i sin liga. När den 12-åriga pojken Evan Morrow (Noon) blir petad från laget så startar han och hans mamma (Graham) ett eget lag med andra ungar som blivit petade eller anses vara oönskade på ett eller annat sätt ifrån andra lag. Efter att Bombay (Estevez) får nys om laget och lyckas väcka deras hockeyglädje, så tar man upp kampen mot de andra lagen.
 
 
Förutom Estevez i en av huvudrollerna så kommer vi även att få se skådespelarna Lauren Graham, Brady Noon, Maxwell Simkins, Swayam Bhatia, Luke Islam, Kiefer O'Reilly, Taegen Burns, Bella Gigginbotham och DJ Watts dyka upp framför kameran. Steve Brill som skrev och producerade alla filmerna har även varit med som producent och medskapare till tv-serien.
 
Den första säsongen av "The Mighty Ducks: Game Changers" får premiär på Disney+ den 26 mars.
 

Skaffa Disney+ och börja streama här...

| 28 januari 2021 20:00 |