Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 januari 2019 | 21:15

Trailerpremiär: Försenade "American Gods" är tillbaka i mars

Efter strulet bakom kulisserna i produktionen, är en av de snyggaste serierna från 2017 äntligen snart tillbaka.
Premiären av den första säsongen av "American Gods" landade hos oss under våren 2017. Sedan dess har vi fått vänta på en produktion som har kantats med problem "bakom kulisserna".
 
Vi rapporterade för ungefär ett år sedan om att seriens båda skapare, och showrunners, valde att hoppa av sina uppdrag inför den andra säsongen när de inte lyckades driva igenom sina budgetförslag. Några veckor senare hoppade även Gillian Anderson av, som spelade Guden "Media" under den första säsongen.
 
Men, något försenade, lyckades Starz få ordning på sin produktion och nu är vi äntligen snart framme vid premiären av fortsättningen. Med en första längre titt på den nya säsongen, står det snabbt klart att ribban är fortsatt hög.
 
 
Det skulle inte förvåna mig, baserat på trailern, om den andra säsongen av "American Gods" lyckas bli en av årets absolut visuellt snyggaste serier (precis som den första lyckades med 2017). Den 10 mars får serien premiär i USA, vilket bör betyda att vi kan ta dem av den svenska premiären redan dagen efter hos Amazon Prime Video.
 
Kommer du att ge den nya säsongen av "American Gods" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 21 januari 2019 21:15 |