Film

Skribent

Josefine Krischausky

24 september 2022 | 19:10

Trailerpremiär: Enola Holmes återvänder till Netflix i november

Millie Bobby Brown, Henry Cavill och Helena Bonham Carter är tillbaka i rollistan, när det har blivit dags för Sherlocks tonåriga syster att ta sig an ett nytt mysterium.
Nyligen släppte Netflix de första bilderna från "Enola Holmes 2", uppföljaren till den stora tittarframgången från 2020. Nu får vi också ta del av en trailer till filmen, som anländer till streamingtjänsten senare i höst.
 
Millie Bobby Brown, som även har producerat projektet, är tillbaka i titelrollen som den unga, karismatiska mysterielösaren. Enola fortsätter att följa i sin storebror Sherlocks fotspår, och har nu öppnat en egen detektivfirma. Ett nytt uppdrag tar henne till Londons industrivärld, i sökandet efter en ung fabriksarbetares försvunna syster.
 
 
Återvänder gör även Henry Cavill, i rollen som Sherlock Holmes, Helena Bonham Carter som modern Eudoria Holmes, samt Louis Partridge som Lord Tewkesbury. Bland de nya namnen i ensemblen hittar vi "Harry Potter"-skådisen David Thewlis, samt Sharon Duncan-Brewster, tidigare sedd i "Dune". 
 
Samtidigt är regissören Harry Bradbeer, samt manusförfattaren Jack Thorne, tillbaka i sina respektive roller. Medan föregångaren var en direkt adaption av den första romanen i Nancy Springers bokserie om Enola Holmes, ska man denna gång ha valt att röra sig lite längre bort från källmaterialet. 
 
 
Kolla in den första trailern till "Enola Holmes 2" här:
 
 
"Enola Holmes 2" får premiär på Netflix den 4 november.
| 24 september 2022 19:10 |