Film

Skribent

Alexander Kardelo

18 oktober 2018 | 09:40

Trailerpremiär: "Destroyer" med Nicole Kidman som du aldrig sett henne förr

Den hyllade hämndthrillern får biopremiär i vinter.
Nicole Kidmans filmografi kan summeras med modiga rollval, tvivelaktiga peruker, och lite för många bleka filmer. För varje hyllad roll som ”Moulin Rouge!” eller ”Big Little Lies” kommer fem snabbt bortglömda biroller. Men hon är också en av de få Hollywoodstjärnor som vars karriär överlevt sedan början av 90-talet, och fortfarande håller sig sysselsatt med flera filmer om året.

Och det verkar som att Kidman har en extra het period framför sig. Vi har redan hyllat hennes insats i gaydramat ”Boy Erased”, och här kommer ännu en premiär att se fram emot. Kolla in den nya trailern till ”Destroyer”:
 
 
Här spelar hon en sliten LA-snut, som återuppsöker folk från ett undercover-uppdrag i sitt förflutna för att få frid. Hennes fysiska transformation och en badass-roll har fått kritikerna att överösa Nicole Kidman med hyllningar. Karyn Kusama (”Girlfight”, ”Aeon Flux”) regisserar denna thriller som når amerikanska biodukar kring jul.
 
Får du inte nog av Nicole Kidman, så spelar hon även Jason Momoas mor i "Aquaman", och en andra säsong av HBO-dramat "Big Little Lies" är på väg.
 
Vilken är din favoritfilm med Nicole?
| 18 oktober 2018 09:40 |