Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 augusti 2017 | 19:00

Trailern inför "Game of Thrones" längsta avsnitt någonsin bådar gott

Trailern avslöjar att vi har ett stormöte utan dess like att se fram emot, där (nästan) alla vi bryr oss om verkar befinna sig på samma ställe.
Ännu en säsong av världens (kanske) mest ambitiösa tv-serie någonsin, har kommit fram till sitt avslutande avsnitt. Av trailern att döma verkar nästan alla av våra mest älskade "Game of Thrones"-karaktärer mötas på en och samma plats. 
 
Sansa skickade iväg Brienne i sitt ställe och får huttra vidare uppe i sin kalla borg. Troligtvis med sina syskon i närheten. Medan en hel drös av andra karaktärer sammanstrålar i varma "Dragonpit". Även om Daenarys inte dyker upp i bild, känns det väl nästan givet att hon kommer göra entré på Drogons rygg?
 
 
För den som har säsongsfinalen i fjol färskt i minnet så kan en stor samling av omtyckta karaktärer, på samma ställe, vara förenat med livsfara. Den sjunde säsongen har varit sparsam med dödandet av omtyckta karaktärer (något tidigare säsonger varit skoningslösa med)... är den rekordlånga säsongsfinalen avsnittet som tar kol på några av våra mest omtycka "Game of Thrones"-karaktärer? Det återstår att se - på måndag nästa vecka när säsongen går mot sitt slut.
 
Vad har du tyckt om den näst sista säsongen av "Game of Thrones" hittills?
| 21 augusti 2017 19:00 |